Lloguer d'Espais per a Esdeveniments

Altaïr

Fundat l’any 1979, Altaïr és el multiespai de cultura viatgera més gran d'Europa. Comptem amb espais que poden allotjar els seus actes, públics o privats, sempre que encaixin amb els valors i la filosofia d'Altaïr. Estem oberts a la possibilitat de rodatges i gravacions d’entrevistes (bé durant unes hores, bé durant uns dies) en espais habilitats com l'Altaïr Cafè o el Fòrum Altaïr.

Fòrum Altaïr

L'espai Fòrum acull presentacions de llibres, col·loquis, projeccions, tallers i rodes de premsa, entre molts altres actes. És un espai versàtil i diàfan, envoltat d'estanteries plenes de llibres que destil·len humanisme i passió pels viatges. Compta amb micròfons, projector Full HD, pantalla, altaveus i ordinador.

CAPACITAT:
En forma de teatre: 70 persones | En forma d'amfiteatre: 25-40 persones

Cafè d'Altaïr

Altaïr Cafè és un espai tranquil i acollidor, una petita joia dins de la llibreria per relaxar-se i viatjar amb la imaginació a tots els racons del món. Compta amb connexió wifi gratuïta i acull activitats variades diàriament, des de reunions i intercanvis lingüístics fins a rodatges televisius. Infusions, sucs, tes, dolços del món, entrepans clàssics, tapes per picar, empanades argentines, cafès, refrescs, vins ecològics i cerveses artesanes t’esperen a l'Altaïr Cafè per ser degustats entre llibres.

CAPACITAT:
Taula gran: 8 persones
Espai sencer: format còctel: 80 persones | format cafè: 40 persones
(esdeveniments que requereixin taules i cadires)

Serveis de càtering

PICA-PICA CRUIXENT: Patatas xips, Cacauets de wasabi, Olives artesanes, Aigua mineral, Sucs exòtics, Cervesa, Vi blanc o negre.

CÀTERING COMPLET: Xips de verdura, Fruits secs amb llimona i cúrcuma, Olives artesanas, Fusta d'embutits i formatge (llonganisa, porchetta, formatge manxec) amb acompanyament, Aigua mineral, Sucs exòtics, Cervesa, Vi blanc o negre.

CÀTERING ALTAÏR: Xips de verdures, Fruits secs amb llimona i cúrcuma, Coca d'escalivada, Torrada de salmó amb formatge cremós i alvocat, Fusta d'embutits i formatge (llonganissa, porchetta, pernil ibèric, formatge scamorza) amb acompanyament, Aigua mineral, Sucs exòtics, Cervesa, Vi blanc o negre.

BREAK DOLÇ: Cafè o te, Sucs, Aigua mineral, Croissant de mantega, Brioix de xocolata.

BREAK SALAT: Cafè o te, Sucs, Aigua mineral, Mini entrepà de formatge manxec o llonganissa, Mini croissant de mantega.

BEGUDA:
OPCIÓ VI: Livor negre Rioja / José Galo Verdejo blanc
OPCIÓ CERVESA: Cervesa Estrella Damm
OPCIÓ VERMUT: Vermut casolà
OPCIÓ CAVA: Cava Montjuïc
(Totes les opcions inclouen Aigua i Suc de fruites sense càrrec)

INFORMACIÓ I RESERVES
Contacte
forum@altair.es
+34 93 342 71 71
Gran Via de les Corts Catalanes, 616 - 08007 Barcelona