El Nacional / Altaïr - Sardenya

Hi ha diferents maneres de viatjar i una d'elles és a través dels llibres. Sigui cap a llocs desconeguts o bé per territoris familiars, la mirada de qui surt informat sobre la realitat social, històrica, cultural, política i econòmica de la seva destinació és capaç de veure-hi més enllà dels tòpics, captant l’essència del territori amb molta més profunditat. Des d’Altaïr, en col·laboració amb ElNacional.cat, us recomanem una selecció de títols que, a partir d'autors autòctons i de fora, de les seves veus plurals i complementàries, ens permeten ampliar la nostra mirada i viatjar 360º al voltant d'aquests llocs.

Abraçada per llacunes, golfs i l'infinit del Mare Nostrum, Sardenya és una illa-continent amb una llengua pròpia, capaç de mantenir un diàleg entre l'arcaic i el contemporani i un equilibri entre món rural i globalització. És una illa que "es mou en plena modernitat, que reelabora el seu passat i discuteix amb el seu present i futur", com la va definir Altaïr Magazine al monogràfic 360º que li va dedicar. Més enllà de la seva geologia complexa, que abasta paisatges de mar i muntanya, acull una extraordinària riquesa de flora i fauna endèmica, i guarda incomptables tresors de la humanitat, Sardenya és un mapa a partir del qual traçar la història d'un territori folkloritzat però encara desconegut en la seva essència. Un territori que "rebutja la condició de Carib de la Mediterrània", com va escriure Marcello Fois, un dels seus literats i intel·lectuals més il·lustres.

MEMORIA DEL VACÍO
Titulo del libro
MEMORIA DEL VACÍO
FOIS, MARCELLO
«Este niño tiene el corazón en forma de cabeza de lobo, un corazón oscuro como el de los asesinos». Así habló la vieja Anníca, quien poseía la facultad de ver en el interior de las personas, el día en el que conoció al pequeño Samuele. Marcello Fois narra en esta preciosa fábula mediterránea la vida de Samuele Stocchino, el llamado Tigre de Ogliastra, el bandolero más temido de

En stock

21,90 €

LA TRILOGIA DE CHIRONI

ESTIRPE
Titulo del libro
ESTIRPE
FOIS, MARCELLO

En stock

21,90 €

TIEMPO DE EN MEDIO, EL
Titulo del libro
TIEMPO DE EN MEDIO, EL. TRILOGIA DE LOS CHIRONI II
FOIS, MARCELLO

En stock

21,90 €

LUZ PERFECTA
Titulo del libro
LUZ PERFECTA. TRILOGÍA DE LOS CHIRONI III
FOIS, MARCELLO

En stock

21,90 €