El Nacional / Altaïr - Indonèsia

Hi ha diferents maneres de viatjar i una d'elles és a través dels llibres. Sigui cap a llocs desconeguts o bé per territoris familiars, la mirada de qui surt informat sobre la realitat social, històrica, cultural, política i econòmica de la seva destinació és capaç de veure-hi més enllà dels tòpics, captant l’essència del territori amb molta més profunditat. Des d’Altaïr, en col·laboració amb ElNacional.cat, us recomanem una selecció de títols que, a partir d'autors autòctons i de fora, de les seves veus plurals i complementàries, ens permeten ampliar la nostra mirada i viatjar 360º al voltant d'aquests llocs.

Les més de 17.000 illes que conformen Indonèsia converteixen aquest país en l'arxipèlag més gran del món; un autèntic mosaic de cultures que s'expressa en més de 700 llengües i dialectes diferents. Un territori marcat per la declaració d’independència al 1945, després de tres segles de colonialisme neerlandès, però també per la importància que va tenir en les grans rutes de comerç de l'antiguitat. Indonèsia és sinònim de biodiversitat i, més enllà del tràfec de multituds que recorren els moderns centres comercials de la capital, Jakarta, les formes de vida arrelades a la tradició es mantenen amb força.

BELLESA ÉS UNA FERIDA, LA
Titulo del libro
BELLESA ÉS UNA FERIDA, LA
KURNIAWAN, EKA
L'obra mestra de l'autor més brillant de la literatura d'Indonèsia i el sud-est asiàtic. Aquesta epopeia inoblidable sobre la història d'Indonèsia, ens meravella amb diverses generacions de dones fortes de la mítica ciutat de Halimunda, que es guanyen a pols els seus drets en un procés d'apoderament que corre paral·lel a la lluita per la independència del país, la guerra mundia

En stock

22,90 €