Complements de Viatge

HYDRO FLASK


Hydro Flask fou creada el 2009 i no han parat de créixer d'ençà que van llançar al mercat la seva primera línia de termos aïllants. Des dels seus orígens modestos han estat sempre innovant dins del camp de la hidratació.

> VEURE PRODUCTES

COCOON


Cocoon és una marca creada i pensada perquè el viatger o aventurer trobi en els seus productes allò que realment necessita per poder realitzar-los amb tota comoditat. Els complements que ens ofereixen estan realitzats amb teixits d'alta qualitat.

> VEURE PRODUCTES

DEUTER


Fundada el 1898, Deuter té una rica història rica. Desenvolupen i comercialitzen productes altament funcionals i de primera qualitat. La marca gaudeix d'una excel·lent reputació.

> VEURE PRODUCTES

OPINEL


Opinel fou creada el 1890 per Joseph Opinel, i els seus productes destaquen per la seva simplicitat, duresa i funcionalitat. Els ganivets i les eines Opinel estan fabricades a la Saboia, a Chambéry, i s'han mantingut fidels als orígens de la marca.

> VEURE PRODUCTES

FENT PAÍS


Fent País és la primera cooperativa d'oci i turisme responsable. Un punt de trobada entre persones, entitats i empreses que cerquen el bé comú amb l'objectiu de construir un país més just i responsable.

> VEURE PRODUCTES

MISS WOOD


Miss Wood són una empresa jove que pensa a viatjar, descobrir països, conèixer cultures i viure noves experiències. Aquesta és la idea des de la qual parteixen per crear els seus productes.

> VEURE PRODUCTES

ORIGINAL BUFF


Buff® és la marca d’una peça multifuncional, innovadora, útil, còmoda i divertida, capaç de protegir del fred, del vent o del sol. L’èxit de la marca resideix en haver creat un producte que no existia abans del 1992 i que satisfà una important demanda entre els esportistes i practicants d’activitats outdoor que busquen funcionalitat, qualitat i disseny.

> VEURE PRODUCTES

TICKET TO THE MOON


Ticket to the Moon, és originaria de Bali i fundada l'any 1996. Como a empresa ètica, els hi encanta pensar que són més una tribu que una empresa i que no creen només productes innovadors i útils, sinó que també promouen diferents formes de vida.

> VEURE PRODUCTES

CAMELBAK


Els primers productes creats per CAMELBAK van demostrar ser molt populars entre els ciclistes de muntanya i els pilots de motocross, ja que els hi permetia beure sense tenir les seves mans fora del manillar en el terreny tècnic.

> VEURE PRODUCTES

LIFESYSTEMS


La tasca de Lifesystems és proporcionar-nos la protecció essencial que necessitem a l'hora de viatjar, ja sigui gaudint de l'experiència de diferents cultures del món o participant en la nostra pròpia aventura a l'aire lliure.

> VEURE PRODUCTES

LIFEVENTURE


Des de fa més de 20 anys, Lifeventure ha estat fent productes de confiança al voltant del món del viatge. Lifeventure va ser creat per entusiastes aventurers que després de fer molts viatges al voltant del món, es van adonar que no podien aconseguir els productes que ells volien en termes de resistència i lleugeresa. Amb els anys, la gamma ha seguit evolucionant en l'adaptació de noves tecnologies i nous materials.

> VEURE PRODUCTES

LIGHT MY FIRE


Empresa sueca fundada el 1995 dedicada al món de l'outdoor i que dóna gran importància al disseny i encara més a la qualitat combinada amb la funcionalitat. Creen productes per poder aprofitar al màxim les sortides a l'aire lliure. Sent els seus productes estrella els coberts Spork i l'encenedor FireSteel.

> VEURE PRODUCTES

THE BACKPACKER SPOT


Fundada a Barcelona l'abril de 2013, tracten d'oferir productes de viatge de qualitat innovadors i pràctics, dissenyats des del punt de vista d'un viatger de motxilla.

> VEURE PRODUCTES

KATADYN


Be Free està pensat pels amants de l'outdoor i dels viatges que necessiten disposà d'aigua potable en qualsevol moment i en qualsevol situació.

> VEURE PRODUCTES

TATONKA


Empresa familiar dedicada al món de l'outdoor on la responsabilitat social i la sostenibilitat no són solament lemes de màrqueting si no valors pels quals viuen.

> VEURE PRODUCTES