AJUDA A PALESTINA

VULL ESTAR DESPERT QUAN EM MORI. Diari d'un genocidi

BLACKIE BOOKS

COMANDA I IMPRESSIÓ PER ENCÀRREC, FINS EL 29 DE MAIG (s'entregarà el llibre el juny de 2024)

L'import íntegre de les vendes serà destinat a entitats humanitàries escollides per l'autor:

– Medical Aid for Palestinians
– The Middle East Children’s Alliance
– Sheffield Palestine Solidarity Campaign

La seva publicació, amb caràcter urgent, suposa l’unió de deu editorials internacionals, que estan publicant el llibre de forma simultània per denunciar la situació de la població palestina i exigir l’alto el foc.

Un testimoni punyent que ens obre els ulls davant d’un genocidi desplegat a temps real davant nostre i del qual no podem ni volem ser còmplices.

 • VULL ESTAR DESPERT QUAN EM MORI
  ATEF ABU SAIF
  El 7 d'octubre del 2023, mentre es banyava amb els seus amics en una platja de Gaza, l'Atef Abu Saif va ser sorprès pel soroll d'unes explosions. El que semblava una cosa gairebé quotidiana per a un palestí nascut en un camp de refugiats, va resultar ser l'inici de la guerra de Gaza que aviat es convertiria en la massacre més sagnant de la història de Palestina.A partir d'aquel...
  Sense stock, consultar disponibilitat

  20,00 €

 • QUIERO ESTAR DESPIERTO CUANDO MUERA
  ATEF ABU SAIF
  El 7 de octubre de 2023, mientras se bañaba con sus amigos en una playa de Gaza, Atef Abu Saif fue sorprendido por un ataque cercano del ejército israelí. Lo que parecía algo casi cotidiano para un palestino nacido en un campo de refugiados, enseguida se convirtió en la masacre más sangrienta de la historia de Palestina.A lo largo de sesenta días, Atef describió en su diario la...
  Sense stock, consultar disponibilitat

  20,00 €

L' AUTOR

Atef Abu Saif

Atef Abu Saif va néixer al camp de refugiats de Jabalia, a la Franja de Gaza, el 1973. Es va llicenciar a la Universitat de Birzeit i després va cursar un màster a la Universitat de Bradford, Anglaterra. També té un doctorat en Ciències Polítiques i Socials de l'Institut Universitari Europeu de Florència. És autor de cinc novel·les i dues col·leccions de contes, així com de diversos assajos polítics. És també col·laborador habitual de diaris i revistes palestins i d'altres països àrabs, on el 2014 va començar a publicar els seus diaris del conflicte de Gaza. El 2019, es va traslladar a Cisjordània, on resideix des de llavors. Al començament de l'última ofensiva del genocidi israelià a Gaza, l'octubre del 2023, Atef Abu Saif estava visitant la ciutat amb Iàssir, el seu fill de quinze anys. Hi van quedar atrapats durant més de tres mesos. Aqui estan recollits aquests dies de terror i mort, el testimoni únic d'una de les pitjors massacres del nostre segle.