Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (2)

03/07/2024
EVA MARTÍNEZ
Soc l'Eva de Barcelona, he fet 50 anys i volia fer-me un regal viatjant aquest estiu sola buscant companys de viatge i cotxe si pot ser...jo no condueixo. Faré vacances amb la meva filla però el 23 d'agost ja estic lliure. Disposo d'uns 9 dies, del 23 agost fins el 1-2 setembre. Volia fer Edimburg i algo més d'Escòcia que dongui temps en una setmana o 8 dies. Busco company/es de viatge per poder llogar un cotxe, que condueixin i poder montar el viatge sobre la marxa, és a dir buscant llocs per domir pels pobles, podem quedar per lagun lloc cènctric de Bcn i ho parlem. Seria anar a Edimburg primer, i des d'allà fer algo més que dongui temps de l'Escòcia rural. Deixo el meu correu i telèfon si cal (636732831), moltes gràcies. evamarfe@hotmail.com
13/04/2024
Elisenda
Hola, em dic Elisenda, tinc 43 anys i soc de bcn. Aquest estiu voldria viatjar a Edimburg. Viatge tranquil per gaudir de la ciutat, la cultura, la gastronomia. Si us agrada el pla, contacteu a:
djuna360@gmail.com
Salut!