Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (3)

08/07/2024
ORLANDO
Hola, estic buscant 2 o 3 companyes de viatge per anar a Azores la ultima setmana d'agost o la primera setmana de setembre.
Ens centrariem en la Illa de Sao Miguel, per fer senderisme , visites a pobles , aigües termales i avistament de cetacis.
No tinc res encara preparat, pel que esperare tota aquesta setmana i començarem a reservar i organitzar.
mail:orlando.ansede@gmail.com
05/05/2024
Blanca
Em dic Blanca, tinc 31 anys i vull anar una setmana a Les Illes Azores aquest Agost. La idea es fer la illa de Sao Miguel, la illa més gran.

Busco gent de la meva franja d'edat a ser possible (29-35) i idealmente sortir un grupet de quatre persones.

Interessats: 669 65 50 1618/04/2024
Rebeca
Hola!
Em dic Rebeca i aquest estiu (mitjans juliol-principis setembre) m'agradaria visitar les Açores, encara no sé quina illa. Si t'interessa descobrir la natura d'allà, escriu-me ^_ ^