Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (2)

11/03/2023
Angels
Viatgera experimentada busco company-a per viatjar tot el mes de juny per la zona de Dolomites, fent una parada per la zona de Grenoble. Pot ser sortint en cotxe des de casa o be anar amb avió fins a Trento o similar i llogar un cotxe allà. Tinc 70 anys i condueixo molts quilometres habitualment. angelaanguela@hotmail.com
18/02/2023
Viatgera
Hola....????????
M agradaria molt visitar la punta del taló d Itàlia , anomenada Apulia. Serien 8-10 dies , en cotxe de lloguer, fent un recorregut dels seus poblets i, com no, gaudint tb de les seves meravelloses platges. Per això Maig serà un mes idoni.
Preferiblement majors de 50 anys.

Interess@ts poseu-vos en contacte i ràpidament us contesto perquè el temps corre molt de pressa.