Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (1)

07/09/2023
eduard
L’experiència d’un viatge inoblidable amb autocaravana per gaudir de l’ambient extraordinari del MERCATS DE NADAL A ALSACIA. Els mes macos del mon.
Ampliable a una volta per la magnifica SELVA NEGRA d’Alemanya

Visitar els preciosos pobles de Comar amb la seva Petit Venice, Estrasbourg i els seus canals, Riquewihr, Turckheim, Eguisheim, Ribeauvillé,

Dormirem a les granges i caves dels productors de vi del territori, degustarem “vin chaud” i veurem un preciós estil arquitectònic .
La recomanació de fer a l’hora la visita a la SELVA NEGRA inclou la carretera 500, la ruta romàntica, Friburg, Titissee, Triberg, Nationalpark Schwarzwald, llac Mummelsee, ...

Tria el teu calendari i mirem disponibilitat.
Per a gaudir de la natura, muntanyes, llacs, pagesos, ramats, …
dormir sota els estels, veure sortir el sol al cim d’una muntanya, despertar al costat d’un llac o a una granja …

Màxim 3 persones, tolerants i divertides. (d’1 a 3 persones)
Per a totes les edats: avis, jubilats, joves, adults i nens.
Pressupost aproximat: 150 € X dia pax tot inclòs. (mínim 10 dies)
Contacta per whatsapp al 646492007. Eduard (Xofer-guia expert)