Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (15)

09/05/2022
Silvia
Hola,mi nombre es Silvia.tengo vacaciones del 30 de agosto al 25 de setiembre.busco personas para ir América latina ,Senegal...estoy abierta a propuesta ... busco un viaje económico, ir a la aventura .Vamossss
09/05/2022
Xabi
Buenas!

Soy Xabi, tengo 27 años y este agosto tengo pensado irme unos días a Costa Rica o a Peru a surfear y hacer algo de trekking principalmente.

Si a alguno le interesa podríamos organizar algo!
02/05/2022
Núria
Hola,
M’agradaria fer la ruta 66 aquest estiu. Disposo de juliol i agost per poder viatjar . La idea seria fer-la amb uns 18-20 dies aproximadament.
Us animeu? Us espero ????
27/04/2022
Noemí
Bones!
Som en David i la Noe que ens vam conèixer ja fa uns anys per aquí mateix i hem fet diversos viatges junts d'ençà.
Aquest any estem planejant recòrrer les principals illes de Hawaii (O'ahu, Maui i Hawaii) durant uns 20 dies aprox. amb sortida entre el 2-4 de juny i tornada entre el 22-24 de juny.
No tenim el viatge encara tancat però ens agrada fer una mica de tot (platja, trekking, surf, ruta pels volcans, ciutats,..).
Busquem gent entre 37 i 45 anys amb ganes de canya.
Escriu-me i parlem!
noe_cat14@hotmail.com
25/04/2022
elena
Som tres amics d'entre 42 i 50 anys i ens agradaria trobar un quart per compartir viatge al complert a Perú per lliure aquest mes d'agost. La idea és aprofitar totes les experiències que ofereix el país, desde la gastronomia, al muntanyisme, la cultura, les ètnies, la festa i la platja. Tots tres som persones obertes, curioses, dinàmiques i molt viatjades. Practiquem esport habitualment, així que fer el camí de l'Inca, serà obligatori. La resta, en parlem...
25/04/2022
Ana
Hola somos 3 amigos (2 chicas y un chico) 43, 44 y 50 años y buscamos un cuarto y quinto compi de viaje para ir a Peru en Agosto incluyendo el camino del Inca a pie y selva. Preferiblemente chico.
Nos encanta viajar y descubrir cultura, el deporte. Ns gusta conocer gente nueva local del pais y mezclarnos con ellos, tocar la guitarra y cantar. Somos muy alegres y activos, por eso buscamos agrandar el equipo para que las risas se multipliquen!
Contactanos si estas interesado.
saludos
ana, Elena y Carlos
24/04/2022
Maria
Hola, em dic Maria i per les vacances escolars del Nadal vinent vull viatjar al Perú, la meva idea és recorrer el país fent visites i també fer el trekking del camino del Inca. M’agrada viatjar per conèixer la cultura, la història i la gent del lloc on vaig, tenint una planificació (tot i que sobre la marxa es pugui canviar).
Tinc 36 anys i m’acostumo a entendre millor amb persones més grans que jo.
Si us animeu, serà un plaer!
29/03/2022
Anna
Hola. Estic buscant company de viatge per anar a Mèxic a l'agost. Viatge low-cost amb motxilla. Oberta a opcions. Interessada en altres cultures, gastronomía i patrimoni. Interesssats podeu escriure a annasalap@gmail.com
15/03/2022
Merce
M'agradaria compartir viatge al Perú amb una dona jubilada. 15 maig 15 juny. Visita matriarcat i trobades amb gent local.
15/02/2022
Sara
Hola!
Soy Sara (44, Bcn) y busco crear un grupo de 3 personas que quieran ir este verano a Canadá. Mi idea era en julio y estar unas dos semanas mínimo para visitar alguna ciudad y hacer rutas por la naturaleza.
Si alguien está interesado, que me diga. Se aceptan ideas, cambios, sugerencias...
Un saludo!
01 02