Cicle «Trobades viatgeres» - Juliana González

27 / 02 / 2020 (18:30h - Llibreria Altaïr)

Amb Juliana González, Santiago Tejedor i Pere Ortín

Des del Fòrum Altaïr estem encantats de presentar el cicle de xerrades «Trobades viatgeres», un espai mensual sobre periodisme i cultura viatgera dissenyat i creat per Altaïr Magazine, IATI Seguros i el Màster en Periodisme de Viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El primer col·loqui d’aquest cicle tindrà com a convidada a la periodista Juliana González-Rivera, qui vindrà a parlar sobre literatura de viatges i els seus últims llibres («Viajar y contarlo» i «La invención del viaje») amb en Santiago Tejedor, director del Màster en Periodisme de Viatges de la UAB, i en Pere Ortín, director d’Altaïr Magazine. Alfonso Calzado, en representació de IATI, també assistirà a l’acte.

Un cop acabat el col·loqui, que no marxi ningú: hi haurà un pica-pica al Cafè d’Altaïr per tancar la jornada entre converses amenes i networking. Els pròxims actes del cicle «Trobades viatgeres» tindran lloc els dies 2 d’abril, 7 de maig, 11 de juny, 22 de setembre, 15 d’octubre i 5 de novembre, amb ponents encara per confirmar.

Tornar