Presentació «Qué comer en Japón. Hay vida más allá del sushi»

30 / 01 / 2020 (19:00h - Llibreria Altaïr)

Amb Berta Bonet i Jesús Bardolet

Quan pensem en menjar japonès, el primer que ve al cap normalment és el sushi. Doncs el «Qué comer en Japón» ens demostra que al Japó hi ha vida -molta i deliciosa- més enllà del sushi. Els seus autors, Berta Bonet i Jesús Bardolet, són uns apassionats del Japó i la seva gastronomia que després de varis viatges pel país nipó van decidir recopilar en un llibre informació sobre els millors àpats japonesos i els restaurants on provar-los si mai viatges al Japó.

Ramen, Soba, Udon, Yakisoba, Somen, Okonomiyaki, Tamagoyaki, Ongiri, Sashimi, Unagi, Tempura, carn de Wagyu, Wasabi, cerveses... tots tenen cabuda a un llibre que fa venir gana només de fullejar-lo! Des del Fòrum Altaïr no ens fem responsable si un cop acabada la presentació sortiu corrent en estampida cap al vostre restaurant japonès de confiança.

Tornar