La mirada d'Altaïr: Nova York

14 / 01 / 2020 (19:00h - Llibreria Altaïr)

Amb Marc Tió

Arreu del món existeix la imatge d’una Nova York lluminosa i immutable, la que surt a les guies turístiques i està formada per mites, fets llegendaris, clubs, teatres, institucions culturals i paisatges urbans icònics nascuts a mesura que es convertia en la gran metròpoli del món occidental que és avui.

A l’interior d’aquesta Nova York de pel·lícula hi ha una ciutat activa i desperta que aixopluga les avantguardes artístiques, científiques i tecnològiques més creatives de tot el planeta. De portes endins, aglutina també diferents maneres de viure en una societat formada per col·lectius d’orígens, llengües i cultures molt diversos. És la Nova York amagada rere les façanes.

Per tal de descobrir els mil rostres de Nova York, al  FòrumAltaïr comptarem amb la presència d’en Marc Tió, corresponsal a la ciutat per RAC1 des de l’any 2009. La seva professió li permet estar en contacte diari amb aquesta Nova York amagada, plena de vitalitat cultural i tendències trencadores; de la seva mà ens endinsarem a una Nova York allunyada de les postals i les guies turístiques.

Tornar