Curs - «Una Florència literària: Pinotxo pels carrers de Florència»

16 / 12 / 2019 (18:30h - Llibreria Altaïr)

Amb Francesco Luti

Florència serà un dels grans protagonistes a Altaïr els mesos vinents. El passat 10 d'octubre vam oferir al Fòrum la mirada d'Altaïr sobre la bellíssima ciutat de la Toscana, i ara obrim les portes de casa nostra al curs «Una Florència literària» impartit per en Francesco Luti, escriptor i crític literari nascut a la ciutat florentina.

El curs comptarà amb sis trobades on el Francesco ens desvelarà els secrets de Florència a través de la literatura i els escriptors -italians i estrangers- que han viscut en algun moment de la seva vida a la ciutat. Aquest curs, a més, servirà de preparació per tots aquells que vulguin unir-se al viatge amb expert -en Francesco, com no- a Florència que Altaïr Viatges organitzarà de cara la pròxima primavera. Per més informació sobre el viatge, podeu enviar un correu electrònic a info@altairviatges.com

 

Més informació sobre el curs:

 

Dates del curs i títols de les sessions

Dilluns 21 d'octubre - «En el temps de Dante»

Dilluns 25 de novembre - «Florència, capital d'Itàlia»

Dilluns 16 de desembre - «Pinotxo pels carrers de Florència»

Dilluns 27 de gener - «Els cafès literaris»

Dilluns 24 de febrer - «Autors del món per Florència»

Dilluns 16 de març - «La Florència dels escriptors italians del segle XX: els meus passejos amb Tabucchi»

 

El curs té un cost total de 40 euros. Si posteriorment es contracta el viatge a Florència que organitza Altaïr amb en Francesco com a acompanyant, aquesta xifra serà descomptada del preu total del viatge.

 Per tramitar la inscripció al curs, envieu un correu electrònic a forum@altair.es

Tornar