Presentació - «Turistas del dharma» (Ed. Hermenaute)

01 / 10 / 2019 (19h - Llibreria Altaïr)

Amb Albert Franquesa, Daniele Porretta i Federica Ravera

Col·loqui amb motiu de la presentació de «Turistas del dharma» (Ed. Hermenaute, 2019) d'Albert Franquesa, un recull de relats de viatge arreu del món que posen en qüestió els models de turisme, la relació entre orient i occident i la recerca d'una incerta espiritualitat a través de l'experiència del viatge. L'autor conversarà amb l'arquitecte Daniele Porretta i amb l'economista Federica Ravera.


Albert Franquesa. Llicenciat en Humanitats i professor de Geografia i Història. Autor de la novel·la Barcelona Minority World (Sven Jorgensen, 2017) i col·laborador de l'antologia de relats Fin de emisión (Punto de Lectura, 2008).

Daniele Porretta. Arquitecte i professor d'Elisava, amb un projecte de recerca sobre la ciutat contemporània. Ha dirigit nombrosos cicles de cinema i conferències sobre arquitectura i ciutat.

Federica Ravera. Economista ecològica per profesió, sociòloga i activista per passió, ha intentat que el viatge fos el punt de trobada entre la seva vida personal i professional, un principi que l'ha dut a voltar per tot el món.

 

Col·labora:

Tornar