Presentació - «Nápoles, Pompeya y sus alrededores» (Babilonia's Travel)

28 / 05 / 2019 (19h Llibreria Altaïr)

Amb Bárbara M. Díez, Carlos García Rubio, Jordi Serrallonga, Daniela Laganá i Luca Varriale

Presentació del llibre il·lustrat «Nápoles, Pompeya y sus alrededores. El arte del otium» (Babilonia's Travel), de Bárbara M. Díez i Carlos García Rubio. Els autors conversaran amb Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i professor de la UOC i del Màster de Periodisme de Viatges de la UAB, i amb Daniela Laganá i Luca Varriale, napolitans residents a Barcelona.

El segon llibre de la col·lecció de Babilonia's Travel, escrit a partir de converses amb la gent local -i acompanyat d'infografies i il·lustracions-, serà l'excusa per debatre sobre la cultura romana, la història i la veritable regió de la Campania, la social, més enllà dels tòpics que sovint l'envolten.

 

Sobre els autors:

Bárbara M. Díez. Periodista i infrografista. Ha sigut redactora de la revista de viatges Altaïr (2013), periodista a El Mundo (2004), el Economista (2006) i al diari Negocio (2007). Va fundar la revista digital Babilonia’s Travel al 2014 (evolució del blog de viatges) i va editar el primer llibre de la col·lecció («La Vall de Boí y su románico. El refugio de la rebeldía») al 2017. A finals de 2013 va cofundar la primera associació de bloggers de viatges de Barcelona (#bcnTB). Des de 2016 dirigeix el seu propi mitjà i col·labora  amb vàries empresas realitzant reportatges de viatges i infografies.

Carlos García Rubio.
Il·lustrador de Babilonia’s Travel, escultor i docent. La seva passió per l'art li ve de molt petit, gràcies als paisatges on va créixer i a la llum mediterrània que el va marinar. La seva feina actual a l'educació pública omple la meitat del seu leitmotiv, la resta la composa la pràctica i exhibició de la seva escultura i dibuix a llocs com el MNAC, la Real Acadèmia catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Cercle artístic de Sant Lluc... Amb el seu art vol captar l'ànima, el cromatisme i la versemblança.

 

Col·labora:

Tornar