Presentació - «Galápagos. Las islas que caminan» (Next Door Publishers)

16 / 05 / 2019 (19h Llibreria Altaïr)

Amb Natalia Ruiz Zelmanovitch, Silbia López de Lacalle i Oihan Iturbide

Presentació del llibre «Galápagos. Las islas que caminan» (Next Door Publishers), una obra que, a través dels textos i les aquarel·les de Silbia López de Lacalle i Natalia Ruiz Zelmanovitch, ens trasllada a unes illes conegudes per les seves nombroses espècies endèmiques i pels estudis de Charles Darwin. Declarades Patrimoni Natural de la Humanitat per la UNESCO al 1978, les Galàpagos son una font inesgotable de bellesa natural, i així es reflecteix en aquest viatge literari, setena publicació de la col·lecció «Lienzos y Matraces». Les autores conversaran amb Oihan Iturbide, director de la col·lecció.

Natalia Ruiz Zelmanovitch. Llicenciada en Traducció i Interpretació, experta en planificació i gestió cultural i en comunicació i divulgació social de la ciència. Es va iniciar en la comunicació científica al 2001 i actualment treballa a l'Institut de Física Fonamental (CSIC). S'ha especialitzat en comunicació i divulgació de l'Astrofísica i forma part d'ESON, la xarxa de divulgació de la ciència de l'Observatori Europeu Astral (ESO).

Silbia López de Lacalle Ramos. Llicenciada en Periodisme i Belles Arts. Des del 2002 coordina l'oficina de premsa de l'Institut d'Astrofísica d'Andalusia. A més, els seus pinzells es debaten entre la pintura abstracta de grans camps de color i el dibuix en petit format. En un viatge va completar un petit quadern que combinava dibuixos i text. Des d'aleshores anota i dibuixa esdeveniments, generalment relacionats amb la natura.

 

Col·labora:

Tornar