Club de Lectura: «Istanbul», d'Orhan Pamuk

08 / 05 / 2019 a 22 / 05 / 2019 (18:30h - Llibreria Altaïr)

Amb Nesrin Karavar

«Els rius de tinta vessats pels escriptors turcs en les pàgines dels seus llibres ens relaten històries de tots els pobles que habiten Turquia, és a dir, de totes aquelles Turquies que conformen Turquia».

Així presentàvem la xerrada «Un calidoscopi de Turquies. Un país narrat pels seus escriptors» del Fòrum Altaïr fa unes setmanes i amb aquesta mateixa filosofia neix a Altaïr aquest Club de Lectura amb dues trobades que ens aproparan a Istanbul a través de la mirada d'Orhan Pamuk, premi Nobel de Literatura, amb la lectura del seu llibre Istanbul. Ciutat i records.

Conduirà aquestes trobades la Nesrin Karavar, natural d’Istanbul i catedràtica de Filologia Espanyola. La primera sessió tindrà lloc dimecres 8 de maig a les 18:30h, i en ella la Nesrin donarà les claus per abordar la lectura del llibre. Posteriorment tindrem dues setmanes de marge per endinsar-nos en el llibre i el 22 de maig celebrarem la segona trobada, ja per comentar l’obra i compartir impressions.

 

--- PLACES ESGOTADES. Aquesta activitat te places limitades i ja hem tancat el període d'inscripció. Si voleu rebre informació d'altres activitats similars, podeu escriure a: forum@altair.es.

Tornar