Presentació - «Entre les cendres del migdia» (Trípode)

14 / 03 / 2019 (19h - Llibreria Altaïr)

Amb Anna Pascual, Pilar Blasco i Sam Abrams

En el panorama literari català està irrompent una nova onada de joves escriptors. Un d'aquests talents és l'Anna Pascual, autora del llibre «Entre les cendres del migdia» (Trípode) que tindrem l'honor de presentar al Fòrum Altaïr. En la seva òpera prima, Anna Pascual ens transporta al París de l'art i la bohèmia dels anys vint.

El llibre ens relata les aventures de Maurice Bonnard, un jove pintor que arriba a París amb l'esperança de poder celebrar una exposició. Amb pocs diners i molts dubtes a l'esquena, l'últim que imagina és que la troballa casual d'una fotografia canviarà el seu món en tan sols una setmana. Només uns ulls. Uns ulls en blanc i negre que el trastornen fins al sotrac. Qui és aquest home? Per què l'inquieta tant la seva mirada? En Maurice aconseguirà contactar amb un fotoperiodista jubilat que li explicarà com va conèixer a finals dels cinquanta a Jean-Noël, un poeta que va viure els inicis del surrealisme al costat d'André Breton i Philippe Soupault i que va acabar sumit en la bogeria. A través de flashbacks molt ben construïts, veurem l'evolució artística parisenca des de Breton i els surrealistes fins a arribar als fets de maig del 68 i la superficialitat del món de l'art modern.

Us convidem a tots i totes a assistir a l'acte de presentació del llibre que tindrà lloc el dijous 14 de març a les 19h al Fòrum Altaïr. Comptarem amb la presència de l'autora, l'Anna Pascual, que parlarà amb el públic assistent i signarà exemplars de la seva obra, i del crític literari Sam Abrams.

Tornar