Presentació - «Crónicas de República Dominicana»

26 / 02 / 2019 (19h Llibreria Altaïr)

Nou monogràfic 360º d'Altaïr Magazine

Presentació del nou monogràfic en paper d'Altaïr Magazine, Crónicas de República Dominicana. L'acte comptarà amb la presència de Pere Ortín, Director d'Altaïr Magazine, Mario Trigo, Cap de Redacció, i altres col·laboradors.

En la isla Hispaniola se encuentra un tesoro de país escondido entre los tópicos del turismo, que baila, ríe y llora cerca de ríos verticales, entre rutas literarias y pasados esclavos; por playas imposibles, dentro de coquetos salones de belleza y en los siempre sorprendentes colmados. Hay un país en el mundo…

Recorrem la mitja illa amb ganes de conèixer tot el que amaga rere aquests clixés en forma d'unicornis que neden en aigües d'un blau turquesa. Ho fem, com sempre a Altaïr Magazine, a partir de les històries de la seva gent, que conjuguen dignitat i orgull, passat africà i noves identitats globals. Amb textos d'autors imprescindibles de la literatura actual dominicana com Rita Indiana o Rey Andújar i cronistes locals com Frank Báez, Miguel Piccini, Darío Solano, Cristina Iglesias, Deidamia Galán y Alex Matás; antropòlogues com Glenis Tavárez i expertes en literatura com Gabriela Read; i amb les mirades de Virginia Mendoza, Jordi de Miguel Capell, Cristian Segura i Santiago Tejedor, i les imatges i reflexions visuals de l'artista dominicà Polibio Díaz, el fotògraf Fran Afonso, Paty Godoy i Berta Jiménez Luesma.

Tornar