Presentació - «La ciutat comestible» (Editorial Morsa)

13 / 12 / 2018 (19:00h - Altaïr Llibrería)

Amb Pilar Sampietro, Ignacio Somovilla i Enric Aulí

Presentació del llibre La ciutat comestible (Morsa - Walrus Books, 2018), una obra escrita per Pilar Sampietro, periodista i escriptora, Ignacio Somovilla, historiador de l'art i autor de projectes i investigacions al voltant del jardí, i Jabier Herrero, escriptor i divulgador, i il·lustrada pel aquarel·lista Jorge Bayo.
Els autors conversaran al voltant de l'obra amb Enric Aulí, ambientalista, escriptor i doctor en Filosofia. Així mateix, participaran en l'acte els membres de #SomNatura, un col·lectiu que promou iniciatives per afavorir el contacte amb la natura a la ciutat.

Quatre mirades des de diferents punts de la Península - les de Pilar Sampietro, Ignacio Somovilla, Jabier Herrero i Jorge Bayo- s'han unit en aquest llibre per mostrar com està canviant la vida urbana, com aquesta natura de la qual els humans es van desfer fa segles ha decidit tornar. Fins a quin punt som conscients de la seva presència entre nosaltres? "Aquesta necessitat innata per entendre que la nostra supervivència depèn de la connexió estreta amb el nostre hàbitat va ser definida per Edward Osborne Wilson com biofilia i està despertant".
Els autors del llibre aborden el tema a través de dotze històries de lluites possibles, una per a cada mes de l'any, acompanyades d'imatges, aquarel·les i receptes. Dotze experiències explicades pels seus protagonistes sobre la construcció d'una ciutat no només verda, sinó també fèrtil i comestible. Dotze accions per tornar a connectar amb la natura.

Col·labora:

Tornar