Parlem del viatge a Romania (del 24 d'abril a l'1 de maig)

18 / 02 / 2019 (19h - Llibreria Altaïr)

Amb Carlos Basté

Enmig d'una barreja de paisatges bells i verds, Romania s'esforça a retrobar el seu espai a Europa i plena de vitalitat el seu dia a dia, fusionant les bases del vell continent amb tot el que la transforma. El seu patrimoni històric, civil i religiós mostra la presència de grecs i romans, la puixança medieval de Valaquia i Moldàvia, oposades als otomans, el paper aglutinador dels monestirs i les realitzacions d'una societat culta que, entre les dues guerres mundials, va influir en el món amb l'obra d'intel·lectuals, artistes i escriptors com Eugène Ionesco, Emile Cioran, Mircea Eliade, Constantin Brancusi o Paul Celan.

Us proposem un viatge a Romania del 24 d'abril a l'1 de maig per conèixer els aspectes més quotidians de la vida del poble romanès, les seves tradicions i la seva profunda religiositat, però també el país que avui en dia es recupera dels turbulents anys viscuts sota la dictadura de Ceaucescu.

Per conèixer tots els detalls d'aquest viatge a Romania us convidem a conversar amb Carlos Basté, estudiós de la cultura romanesa que ens acompanya en aquest viatge per donar-nos a conèixer el país on va residir durant 8 anys, i l'equip d'Altaïr Viatges al Cafè d'Altaïr. Les places per aquesta trobada són limitades. Podeu reservar la vostra escrivint a info@altairviatges.com.

Tornar