Presentació - El viaje de un egiptólogo ingenuo

15 / 02 / 2018 (19:00h - Llibreria Altaïr)

Amb Eduardo Riestra, Susana Alegre, Badri Haroun i Tito Vivas.

Col·loqui sobre turisme, política i arqueologia a l'Egipte actual amb motiu de la presentació del llibre El viaje de un egiptólogo ingenuo (Ed. del Viento, 2017) de Tito Vivas. Amb la participació d'Eduardo Riestra, editor, Susana Alegre, coordinadora general de l'entitat Amigos de la Egiptología, Badri Haroun, guia turístic a Egipte, i Tito Vivas, autor de l'obra.

Des de que amb només nou anys l'autor va visitar Egipte per primera vegada, aquest país i el seu passat es van convertir en la raó de la seva vida. Durant molts anys, Tito Vivas es va dedicar a recórrer els jaciments egipcis i va participar activament en diverses campanyes arqueològiques, que van facilitar un contacte amb el país diferent al que viuen la majoria de viatgers. Al seu llibre, l'egiptòleg ens narra un viatge que recull experiències i anècdotes de molts altres.

Tito Vivas és llicenciat en Història per la Universidad de Alcalà (uah) amb especialització en Egiptologia. Els seus interessos es centren en l'estudi de l'evolució de la religió del Món Antic. Des de 2006 desenvolupa el seu Doctorat en Història de la Religió. Ha participat com arqueòleg i historiador en diversos projectes al Pròxim Orient.

 

Col·laboren:

Resultat d'imatges de ediciones del viento    Resultat d'imatges de amigos de la egiptologia

Tornar