Parlem del viatge a: Senegal, la Casamance

03 / 06 / 2019 (19h - Llibreria Altaïr)

Amb Jesús Martín

Una regió del Senegal, llarga i aïllada, s'estén entre Gàmbia i Guinea Bissau fins a desembocar a l'oceà Atlàntic: parlem de Casamance. Es tracta de la zona més fèrtil i verda del país, un indret on encara se sent la força dels valors tradicionals africans en el dia a dia de les vides dels seus habitants, de majoria ètnica diola. Allí hi perviuen elements bàsics de la societat tradicional com són l'autoritat dels antics llinatges, la continuïtat de les estructures familiars i una cosmovisió animista lligada a la natura. .

Us proposem un viatge a Senegal del sud. La Casamance, del 27 de juliol al 4 d'agost, de la mà d'Aethnic, una associació que promou el turisme responsable i sostenible com a eina per millorar la qualitat de vida de les persones, el desenvolupament de l’economia local i el respecte vers el medi ambient; i de Joan Ramon Herrera, que viu al país des de fa més de vint anys, domina les llengües diola, wolof i mandinga i manté una estreta relació amb interlocutors locals que ens acolliran als seus pobles respectius.

Si voleu conèixer tots els detalls d'aquest viatge us esperem al Cafè d'Altaïr amb en Jesús Martín, fundador d'Aethnic. Les places per aquesta trobada són limitades. Podeu reservar la vostra escrivint a: info@altairviatges.com

 

 

Col·labora:                                                

   Imatge relacionada                   

Tornar