Presentació - "Guia de camp dels ocells a Catalunya"

11 / 04 / 2017 (19:00 h - Llibreria Altaïr)

Amb Albert Masó, Carles Álvarez i Fran Trabalon

Presentació de Guia de camp dels ocells a Catalunya (Ed. Omega, 2017), a càrrec dels autors Carles Alvarez-Cros i Fran Trabalon. L'acte comptarà amb la participació d'Albert Masó, fotògraf i reconegut especialista en l'àmbit de la divulgació científica.

Guia de camp dels ocells a Catalunya és una guia fotogràfica que, amb rigor científic i un llenguatge senzill i directe, mostra 336 espècies d’ocells presents a Catalunya, ordenades segons l’International Ornithologics Union Committee on Nomenclature (IOC). De cada espècie ofereix el nom científic així com els noms populars catalans i les seves principals característiques. La publicació inclou 1700 fotografies en color, gràfics intuïtius de fenologia i abundància per espècie i també un glossari de termes relacionats amb l’ornitologia.

PROMOCIÓ: els assistents a l'acte podrán comprar el llibre per un preu especial de 60€.

Albert Masó és fotògraf i professor de Zoologia i de Fotografia. Imparteix la seva activitat docent a centres universitaris, instituts especialitzats, museus i entitats espanyoles i internacionals. Autor/coautor d'una desena d'obres completes, de capítols i fotografies en més de 20 llibres i d'articles de divulgació científica, ha realitzat la correcció científica i l'adaptació de nombroses publicacions i ha col·laborat en programes de TV i en mitjans i revistes especialitzades com Scientific American, La Recherche, Quo, Muy interesante, Geo, La Vanguardia, Avui, El País, National Geographic i Descobrir Catalunya, entre d'altres. Assessor científic i membre de 12 associacions, és fundador de l'Associació Espanyola de Tècnics Especialistes en Fotografia Científica, Vision Agency, l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Naturalesa, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i International Wildlife Photography Society. Ha moderat taules rodones en esdeveniments internacionals i participat en congressos i exposicions en diversos paises, aconseguint 15 premis en reconeixement a la seva carrera.

Tornar