TERRA DE TOMÀQUETS

TERRA DE TOMÀQUETS
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8264-642-8
EAN:
9788482646428
Páginas:
144
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

16,00 €
Comprar

Dedicat als amants dels tomàquets, tant als que els volen cultivar com els que en són fervents consumidors,
Terra de tomàquets és un llibre eminentment pràctic que ens apropa a aquest producte tan estiuenc. A més de donar-nos
pistes sobre el seu cultiu, s'hi mostren fotografiades les varietats autòctones catalanes més conegudes, entre d'altres,
el tomàquet de Montserrat, del pare Benet, cirera, rosa, pera o tomacó. També s'hi inclou un receptari amb 50 plats
d'estiu amb el tomàquet com a protagonista per descobrir el potencial culinari d'aquesta hortalissa.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA