SA I CATALÀ
ALIMENTS NATURALS MADE IN CATALONIA I LES SEVES MILLORS RECEPTES

SA I CATALÀ
Ficha Técnica
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-15642-84-8
EAN:
9788415642848
Páginas:
192
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

23,90 €
Comprar

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat!
Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l'hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents.
Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l'albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l'avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l'arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós.
Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d'una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella.
L'herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d'història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA