MILLORS COQUES CATALANES, LES

MILLORS COQUES CATALANES, LES
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9034-221-3
EAN:
9788490342213
Páginas:
192
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Colección:
EL CULLEROT
Idioma:
CATALA

13,90 €
Comprar

En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.

Otros libros del autor Ver todos

12 PLATS CATALANS I OCCITANS
MEJORES ARROCES VALENCIANOS, LOS
SALSES, LES. THESAURUS DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
MILLORS ARROSSOS VALENCIANS, ELS

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA