MENÚS DE NADAL
DELS PLATS MÉS TRADICIONALS ALS MÉS EXÒTICS

MENÚS DE NADAL
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9034-371-5
EAN:
9788490343715
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

16,50 €
Comprar

La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències i tecnologia culinària que s'han produït, ja que molta gent encara no l'entén al marge del receptari tradicional. D'aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalment, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol i capó, un filet de bou amb crosta fins a un tiramisú tropical, entre altres propostes.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA