HISTÒRIES DE LA BARCELONA GORMANDA
UN VIATGE PER LA CIUTAT A TRAVÉS DEL TEMPS, EL MENJAR I EL BEURE

HISTÒRIES DE LA BARCELONA GORMANDA
Ficha Técnica
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
Materia
HISTORIA CONTEMPORANEA
ISBN:
978-84-16139-15-6
EAN:
9788416139156
Páginas:
192
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

16,90 €
Comprar

Barcelona és un rebost inesgotable d'històries gormandes.
Els autors ens acompanyen en un viatge per la història de la ciutat a través del menjar i del beure. Per això ens presenten els grans personatges de la cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, Llorenç Torrado, Vázquez Montalbán... I repassen com, en els últims deu segles, ha anat canviant la nostra alimentació (xocolata, cafè, tomàquet), com el pa ha provocat alçaments populars, o com s'han creat i establert els plats i els productes genuïnament barcelonins.
* Sabies que un barceloní va inventar l'any 1777 la primera màquina capaç de produir xocolata sòlida?
* Sabies que l'arròs Parellada es diu així pel client que sempre el demanava i no pel cuiner que va fer-lo famós?
* Sabies que els fundadors de les grans cerveses barcelonines eren d'Alsàcia?
* Sabies que al restaurant Semproniana s'hi va rodar una pel· lícula porno?
* Sabies que el primer restaurant xinès de la ciutat el va obrir un capellà exiliat?
* Sabies que Picasso va regalar una obra seva al pastisser Escribà després de rebre una mona? Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.
Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.

Otros libros de HISTORIA CONTEMPORANEA Ver todos

GRAN GUERRA, LA
POR EL BIEN DEL IMPERIO
ÚLTIMOS TESTIGOS
BARCELONA CHICAGO NOVA YORK
BREVE HISTORIA DEL MUNDO CONTEMPORÁNEO