GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES, EL

GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES, EL
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8264-734-0
EAN:
9788482647340
Páginas:
810
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

30,00 €
Comprar

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de
recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l'únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els
diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que
fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles
i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

Otros libros del autor Ver todos

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA