ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
RECEPTES AMB HISTORIA I ANECDOTES PER JAUME FABREGA

ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-15097-68-6
EAN:
9788415097686
Páginas:
353
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CASTELLA

16,50 €
Comprar

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n'han dit els principals autors de la nostra literatura.

Teniu, doncs, a les vostres mans l'essència de la nostra cuina.

Otros libros del autor Ver todos

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI
PA AMB TOMAQUET

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA