CUINES
LES RECEPTES DEL PROGRAMA

CUINES
Ficha Técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-15961-44-4
EAN:
9788415961444
Páginas:
192
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Colección:
ACTUALITAT
Idioma:
CATALA

16,90 €
Comprar

El programa Cuines es va estrenar el 1996 amb la voluntat de ser una finestra on els cuiners i les cuineres professionals d'arreu del país poguessin mostrar-nos els seus plats. Des d'aleshores, Cuines ens ha acompanyat a les sobretaules de TV3, com a difusor d'un dels nostres béns culturals més preuats, dinàmics i canviants.
La temporada 2010-2011 va començar amb la nova direcció de Tana Collados. Un dels objectius d'aquesta nova etapa és posar la cuina professional, en general, i la d'autor, en particular, a l'abast dels fogons de totes les llars de Catalunya. Com a mostra d'aquesta proximitat, els divendres es dediquen a la saviesa popular: el «Cuines de casa» ens porta cuiners no professionals perquè ens ensenyin les seves receptes.
En aquest llibre trobareu una selecció de receptes del programa endreçades per temporada. Un munt de possibilitats delicioses per a tots els gustos i butxaques, explicades pas a pas per tal que tothom les pugui dur a terme amb èxit, tot plegat de la mà de molts cuiners professionals i amateurs que han passat pel programa en els darrers anys.

Descobreix la millor cuina de mercat de tot Catalunya.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA