CUINERES DE SILS, LES

CUINERES DE SILS, LES
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8264-727-2
EAN:
9788482647272
Páginas:
316
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

17,00 €
Comprar

La nova edició ampliada de Les cuineres de Sils, amb més records de la cuina antiga, nous suggeriments i
consells basats en l'experiència i amb un capítol extens dedicat a les postres. Un llibre que, més enllà d'un receptari,
té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra
terra.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA