CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA

CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
NATURALEZA-MICOLOGIA
ISBN:
978-84-9034-242-8
EAN:
9788490342428
Páginas:
235
Encuadernación:
BOLSILLO
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

10,95 €
Comprar

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

Otros libros de NATURALEZA-MICOLOGIA Ver todos

BOLETS DELS PAISOS CATALANS I ELS SEUS NOMS POPULARS
SECRET MES BEN GUARDAT, EL
SETAS -GUIAS DE CAMPO DE ARAGON PRAMES
SETAS Y HONGOS
MILLORS RUTES PER TROBAR BOLETS, LES