CUINA SOBRE RODES, 52 RECEPTES SOLIDARIES [ESPIRAL]
[PROJECTE: BICICLETES A L'INDIA, DE LA FUNDACIÓ VICENS FERRER]

CUINA SOBRE RODES, 52 RECEPTES SOLIDARIES [ESPIRAL]
Ficha Técnica
Editorial:
MOBIL BOOKS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-96237-06-3
EAN:
9788496237063
Páginas:
187
Encuadernación:
ESPIRAL
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CASTELLA

25,00 €
Comprar

“Cuina sobre rodes”, editat per Mobil Books, recull les millors receptes de 50 personalitats destacades del món de l’esport, l’espectacle, el periodisme, la moda, la gastronomia i la política: ADA PARELLADA, Àlex Corretja, ÁLVARO BULTO, Andrés Jiménez,ANGEL CASAS, Cesc Fàbregas, CUSTO DALMAU, Dani Pedrosa, DAVID HOSPEDALES, Emilio Alzamora, ENRIC MASIP, Ernest Benach, FERNANDO ROMAY, Fernando Trias de bes, IKER ROMERO, Jaime Cantizano,  JESUS VEGA,Juan Autran, JAN LAPORTA, Joan Patsi, JOAN TORROELLA, Jorge Fernández, JUAN CARLOS NAVARRO, Lorenzo quinn, MAGDA ORANICH, Mar Saura, MARC COMA, Marisa Jara, MELCIOR MAURI, Nacho Solozábal, ÒSCAR GARCIA, Óscar Higares, PICHI ALONSO, Pitingo, RAMON CAMP, Raquel Revuelta, RAQUEL SANS, Santi Santamaria, SERAFIN ZUBIRI, Sergi Bruguera, SERGI PÀMIES, Sete Gibernau, TONI CLAPÈS, Vador Lladó,  XAVI PUIG, Xavi Gabriel. Les il·lustracions dels plats han estat fetes per alumnes d’escoles de tot Catalunya amb les quals col·labora l’empresa Saned, coeditora del llibre. Els drets d’autor obtinguts amb la venda d’aquest llibre es destinaran al programa “Bicicletes a l’Índia!” de la Fundación Vicente Ferrer perquè 200 nenes d’educació secundària d’Anantapur puguin continuar l’escolaritat. A Anantapur -la població on treballa la Fundación Vicente Ferrer- les escoles acostumen a estar molt allunyades de la llar familiar i per tant, és freqüent que els alumnes, especialment les nenes, abandonin els seus estudis, d’aquí la intenció d’aquest llibre.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA