CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I CRISTIANS
MOROS, JUEUS I CRISTIANS

CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I CRISTIANS
Ficha Técnica
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8330-902-5
EAN:
9788483309025
Páginas:
344
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

26,00 €
Comprar

L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d'un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA