CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
RECEPTES TRACIONALS DELS PESCADORS

CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-92811-44-1
EAN:
9788492811441
Páginas:
128
Disponibilidad:
En stock
Colección:
REBOST I CUINA
Idioma:
CATALA

Descuento:

-10%

Antes:

16,00 €

Despues:

14,40 €
Comprar

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.
Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.
Aquest llibre aplega tota la saviesa d'aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d''anys de convivència i treball de camp –i de barca!– de l’autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.
No solament és un receptari –amb les receptes perfectament explicades pas a pas–, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes –etnològics, socials, històrics, literaris– de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.

Otros libros del autor Ver todos

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-10%
ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA, L´
-10%
POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
-10%
DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI
-10%
PA AMB TOMAQUET
-10%

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
-10%
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
-10%
AHORRA CON JAMIE
-10%
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
-10%
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-10%