CUINA DELS VALLESANS, LA
RECEPTES I PRODUCTES DE LA TERRA

CUINA DELS VALLESANS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-92811-65-6
EAN:
9788492811656
Páginas:
192
Disponibilidad:
En stock
Colección:
REBOST I CUINA
Idioma:
CATALA

20,00 €
Comprar

Per als qui diguin ?un altre llibre de cuina?, s?equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s?escriuen només davant de l?ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d?entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que totes les receptes que hi trobareu han estat realitzades i contrastades per l?autor.
Molts diuen que ?el Vallès és una terra de pas que no té cuina pròpia?. En aquest llibre demostrem tot el contrari: disposem de prou productes i receptari per figurar en els millors llocs de les cuines locals.
Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d?alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya.

Otros libros del autor Ver todos

CUINA DE LES QUATRE ESTACIONS, LA

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA