- Editorial:
- FARELL, EL
- Año de edición:
- 2015
- Materia:
- Cocinas del Mundo
- ISBN:
- 978-84-92811-66-3
- EAN:
- 9788492811663
- Páginas:
- 140
- Idioma:
- CATALA
- Colección:
- REBOST I CUINA
CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
RECEPTES TRADICIONALS
Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d?una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l?arròs i els fideus, la picada, l?allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.