CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
RECEPTES TRADICIONALS

CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-92811-66-3
EAN:
9788492811663
Páginas:
140
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Colección:
REBOST I CUINA
Idioma:
CATALA

17,00 €
Comprar

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar.
Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d?una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l?arròs i els fideus, la picada, l?allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA