CUINA DELS BOLETS, LA

CUINA DELS BOLETS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16154-41-8
EAN:
9788416154418
Páginas:
168
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

17,90 €
Comprar

De la mà d’un cuiner expert i compromès, tots els bolets del nostre territori: a la cuina o al rebost. Una edició il·lustrada que inclou passejades i rutes amb encant per conèixer els paratges on s’amaguen aquests tresors de la terra. Per trobar bolets, c

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA