CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L?EBRE, LA
RECEPTES DE L'ASSOCIACIÓ LOCAL DE LA DONA DE LA CAVA

CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L?EBRE, LA
Ficha Técnica
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16505-16-6
EAN:
9788416505166
Páginas:
84
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

20,00 €
Comprar

L'arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l'Ebre. Un
delta que emmarca un paisatge arrosser que n'esdevé un dels elements
identitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ens
vol oferir una mirada antropològica de la cuina d'un producte que les
autores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatge
fotogràfic que acompanya el receptari ens mostra un ecosistema molt
peculiar condicionat per les variacions estacionals d'un conreu arrelat a
la idiosincràsia del territori.
L'Associació Local de la Dona de la Cava, des de l'epicentre del delta, ens
proposa un viatge culinari que va més enllà de l'elaboració d'un conjunt
de plats tradicionals. Les autores ens conviden a gaudir de la cuina
tot obrint-nos les portes de les seues cases, mostrant-nos el conreu i la
recol·lecció del producte, endinsant-nos en la ritualitat d'una cuina entre
la rutina quotidiana i la festa. De la mà de les sàvies cuineres de la Cava,
el delta s'erigeix en un veritable paradís de la cuina de l'arròs.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA