CUINA DEL VI, LA
APROPAMENT A LA CULTURA DEL VI I LA CUINA A LA MEDITERRANIA

CUINA DEL VI, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-937519-1-3
EAN:
9788493751913
Páginas:
273
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

29,50 €
Comprar

La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi, que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (Millor llibre de receptes casolanes en català, 2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l?experiència i la voluntat de dur la tradició vinícola més enllà de l?àpat.

El llibre compta amb un magnífic receptari regat amb els millors vins, que inclou delícies com les guatlles del vinyater, la sopa de verema, el pastís dels veremadors borgonyons, els cargols de vinya a la xucladeta o les sardines a la brasa amb pàmpols, i que juntament amb el recorregut històric i les anècdotes de la cultura vinícola ens submergeix en la cultura del bon menjar i el bon beure.

Gaudir del vi no es un acte purament físic; sí que hi ha una part física que comporta normes i rituals, però gaudir d?un vi, beure un vi, no és un simple calmar la set, que per això res millor que l?aigua. Gaudir d?un vi és un acte de caire intel·lectual, és un desig de portar-se als llavis el fruit d?un treball, d?un esforç, d?una concepció del món, fins i tot. (Pere Sans)

Otros libros del autor Ver todos

TARDOR, LA MEVA CUINA DE CADA DIA
PRIMAVERA
CUINA CATALANA DE VERITAT, EL PETIT LLIBRE DE LA
CUINA CATALANA DE VERITAT, LA

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA