CUINA DEL PIRINEU CATALA, LA

CUINA DEL PIRINEU CATALA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-9791-470-3
EAN:
9788497914703
Páginas:
116
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CATALA

Descuento:

-10%

Antes:

23,80 €

Despues:

21,42 €
Comprar

La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició i innovació. Pel que fa a les comarques nord-catalanes — Fenolleda, Rosselló, Capcir, Alta Cerdanya, Confl ent i Vallespir—, també a redós del Pirineu, constitueixen un lloc privilegiat per a la conservació i tipificació dels productes autòctons. Aquesta zona continua fent honor a la frase de Josep Pla, que afirmava que era on es menjava millor de Catalunya. Però l’escriptor es lamentava de la pèrdua d’identitat de la cuina de la Catalunya del Nord, a causa de la influència de la cuina francesa. Eliana Thibaut i Comalada, pràcticament del no-res i amb un esforç i una dedicació titànics, va tornar a donar senyals d’identitat a aquesta cuina del nord dels Pirineus.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
-10%
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
-10%
AHORRA CON JAMIE
-10%
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
-10%
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
-10%