CUINA DEL MONTSEC, LA
RECEPTES TRADICIONALS

CUINA DEL MONTSEC, LA
Ficha Técnica
Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
ISBN:
978-84-92811-43-4
EAN:
9788492811434
Páginas:
11
Disponibilidad:
En stock
Colección:
REBOST I CUINA
Idioma:
CATALA

16,00 €
Comprar

Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers destels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a la seva gent terra per gaudir i treballar, espais de conreus agrícoles i forestals.
Oliveres, ametllers, vinyes, blats, mel i sal, juntament amb els bolets, les herbes medicinals i la seva fauna conformen les gràcies daquest territori. La cuina del Montsec es basa en els productes de la terra, respectant les estacions i les tradicions, llegat dels nostres avantpassats i patrimoni de tots.