CUINA DEL 1714, LA
UNA RUTA GASTRONÒMICA A TRAVÉS DE LA NOSTRA HISTÒRIA

CUINA DEL 1714, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16033-25-6
EAN:
9788416033256
Páginas:
182
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Idioma:
CASTELLA

15,00 €
Comprar

Com era la gastronomia catalana del 1714? Gràcies a aquest llibre no només la podrem conèixer, sinó elaborar avui als fogons de la nostra moderna cuina els plats més singulars de fa 300 anys. Us oferim una recreació adaptada als ingredients i tècniques actuals de les receptes del 1714 gràcies a la feina de cuiners de renom, com Sergi de Meià o Benvingut Aligué, entre d'altres.

Però pels qui volen saber-ho tot, aquesta obra que parteix d'un acurada recerca històrica ofereix també les transcripcions de les receptes originals i ens explica les variacions més habituals en la seva elaboració segons els gustos de l'època i els estrats socials. A més, aquest llibre s'emmarca en la Ruta 1714, una iniciativa per divulgar els múltiples escenaris catalans de la Guerra de Successió i la cultura popular de l'època. El receptari va resseguint aquells mateixos indrets, els paisatges i els costums que donaven un caràcter propi a la cuina de cada racó.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA