CUINA DE MAR

CUINA DE MAR
Ficha Técnica
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16163-12-0
EAN:
9788416163120
Páginas:
88
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

14,00 €
Comprar

A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi
menjava, gairebé exclusivament, era peix. Peix de totes les varietats i segons totes les fórmules de cocció possible. amb el pas del temps, aquelles sensacions que, d'una cuina estant, ens arribaren per mitjà de la vista, l'olfacte i, sobretot, el gust, acabaren en el rebost dels nostres records més preuats, com una part gens negligible de la nostra manera de viure. aquella era una cuina de subsistència, però feta amb enginy, imaginació i amor. era la cuina de cals padrins...

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA