CUINA D'EL PONT DELS JUEUS, LA
PROLEG DE JOAN ROCA XEF D'EL CELLER DE CAN ROCA

CUINA D'EL PONT DELS JUEUS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS, S.A.
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-664-1090-8
EAN:
9788466410908
Páginas:
127
Disponibilidad:
Sin estoc, disponible en breve
Colección:
CUINA
También en formato:
ebook
Idioma:
CATALA

15,90 €
Comprar

Arran del procés de documentació de la seva celebrada novel•la El pont dels jueus, Martí Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l’època medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l’abast de tothom en un volum.

Aquest és un viatge a l’època medieval a través d’una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alguns dels seus plats es preparen com ho feien els nostres avantpassats. Una cuina que es caracteritza per aprofitar ingredients de temporada i productes del bosc, que barreja carn, verdura i peix i que, per qüestions pràctiques i de supervivència, ja aprofitava les restes de menjars anteriors. Les receptes que trobareu en aquest recull han estat actualitzades perquè es puguin elaborar fàcilment a casa, i inclou ingredients que abans no existien i que acaben d’arrodonir els plats.

Teniu a les mans un receptari que us dóna l’oportunitat d’assaborir El pont dels jueus d’una altra manera. Un viatge en el temps a partir del gust, l’olor, els colors i la textura dels ingredients i receptes que formen part d’una gastronomia variada, saborosa, rica i refinada, humil, senzilla i efectiva.

Que vagi de gust!

Otros libros del autor Ver todos

STRAPPO [CAS]
STRAPPO [CAT]
CIUTAT DELS SOMRIURES, LA
ULTIM ABAT, L'
ULTIMO ABAD, EL

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA