CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
RECEPTARI DE GASTRONOMIA MEDIEVAL

CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
Ficha Técnica
Editorial:
ALTAIR, S.A.
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-7972-025-4
EAN:
9788479720254
Páginas:
207
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
VARIS IDIOMES

18,00 €
Comprar

El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.
Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a banda i banda dels Pirineus i que, en certa manera, explica les arrels de la cuina catalana actual.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA