CORPUS CULINARI CATALÀ

CORPUS CULINARI CATALÀ
Ficha Técnica
Editorial:
RBA / LA MAGRANA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-8264-815-6
EAN:
9788482648156
Páginas:
512
Encuadernación:
Cartoné
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CATALA

25,00 €
Comprar

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra
gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu,
pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades
alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el
pollastre amb escamarlans, l'arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que
pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d'aquesta gran
obra, fruit de més de vuit anys d'investigació i que ha comptat amb la participació d'experts de prest igi
internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat
aquest llibre.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA